Charitativní akce na podporu našeho zařízení

Charitativní akce na podporu našeho zařízení

VRAŤ STARÝ A VYHRAJ NOVÝ MOBIL
Do 31. října probíhá ve městě charitativní a sběrová akce Vrať mobil. Její výtěžek pomůže Centru ÁČKO, p. o., které podporuje rodiny s autistickými dětmi. Účastníci akce mají navíc šanci vyhrát nový telefon.
Akci Vrať mobil pořádá Severomoravské regionální sdružení ČSOP ve spolupráci s Městem Valašské Meziříčí, kolektivním systémem ASEKOL a Zlínským krajem. Sběrné místo je zřízeno ve Valašském ekocentru, které sídlí v areálu bývalých kasáren. Za každý odevzdaný starý mobilní telefon bude na účet Áčka připsáno 20 korun. „Čím více mobilů společně nasbíráme, tím více peněz věnuje společnost ASEKOL na rozšíření aktivit a vybavení Centra Áčko. Akce si zároveň klade za cíl upozornit na to, že efektivně recyklovat lze vše, tedy i drobné elektrozařízení jako jsou mobilní telefony. Ty často končí ve směsném komunálním odpadu a následně bez užitku buď na skládce nebo ve spalovně,“ uvedla místostarostka Zdislava Odstrčilová.
Za každý použitý mobilní telefon odevzdaný ve Valašském ekocentru dostane navíc občan slosovatelný kupon. Po ukončení sběru budou kupony slosovány a výherce obdrží od starosty Roberta Stržínka věcný dar v podobě nového mobilního telefonu.

Jak nás můžete podpořit?

X